Merkur v ovnu spremeni našo komunikacijo

Vpliv planeta Merkur se na Zemlji izraža kot sposobnost vsakega človeka, da razmišlja, analizira, sklepa, komunicira in se povezuje z drugimi. Je kompas za odločitve, smer ljubezni, fascinanten pogovor, analitičen um in genij odkrivanja.

Kot Soncu najbližji planet, ki se odlikuje po hitrem gibanju in ljubezni do retrogradnih hoj, je dobro poznan v našem vsakdanjem življenju.

10. marca zjutraj radovedni mladenič s sijočimi očmi in naglimi koraki hiti na pot v ozvezdju Ovna, ki bo zaradi retrogradnega gibanja med 2. in 25. aprilom trajala do 16. maja.

Na čustvenem področju pričakujte željo po dokazovanju, povečano zagnanost pri delu, željo po napredovanju, napredovanju in razvoju. Hitro bomo razmišljali, iskali rešitve, pričakovali hitre rezultate in lovili zmago na osebnem in poklicnem področju.

V osebnem življenju prevzemite pobudo, ne da bi vsiljevali svoje mnenje. Pokažite borbenost brez cilja na zmago za vsako ceno. Bodite prilagodljivi in ​​sprejmite drugo stališče. Cenite partnerjevo mnenje in bodite razumevajoči. Zdaj je čas, da osvojite srce svojega izbranca z odločnostjo, zrelostjo in odgovornostjo.

Poklicno je obdobje dobro za odkrivanje novih poslovnih priložnosti, vodenje pogajanj z delčkom diplomacije, odkrivanje vrzeli v starih projektih ter izkazovanje želje in moči za razvoj. Med 12. in 23. marcem je primeren čas za ustanovitev podjetja. Zdaj je čas, da izrazite željo po poklicni rasti tako, da se oglasite na zaposlitvenem razgovoru, se prijavite za višje delovno mesto na trenutnem delovnem mestu in poiščete spremembo.

Med 2. in 25. aprilom bo planet retrograden. Za to obdobje ne puščajte pomembnih obveznosti, ne podpisujte dokumentov, ne spuščajte se v pogajanja, ne kupujte avtomobilov in opreme ter se izogibajte operativnim postopkom in poroki.

Potencial Merkurja v Ovnu izkoristite konstruktivno, modro in dajte sebi in drugim le srečo in tolažbo.

Največ sproščenosti in osebnega zadovoljstva bodo imeli predstavniki ognjenih znamenj – oven, lev in strelec. Naj zavihajo rokave in se lotijo ​​posla. Delujte motivirano, samozavestno in strukturirajte svoje naloge po prioritetah. Energije ne zapravljajte za številne dejavnosti, pozornost pa posvetite najpomembnejšim. Bodite previdni v komunikaciji in cenite mnenja drugih.

Vodnarji in Dvojčki lahko pričakujejo razburjenje v zadevah in načrtih. V obeh znamenjih bo Merkur prinesel koristne informacije, realizirana srečanja in uspešne pogovore. Dvojčki naj se osredotočijo na tisto, kar jim je najpomembnejše. Informacije, ki jih prejmejo, jim bodo dale smernice, kje naj požanjejo sadove svojega dela in v kaj naj se potrudijo. Vodnarji so pred novimi in morda težkimi odločitvami. Svetujem jim, naj ne obupajo in naj še naprej samozavestno in potrpežljivo stopajo po svoji poti.

Tehtnicam, rakom in kozorogom svetujem previdnost pri pogajanjih. Čas je pravi, da se umaknete od pomembnih obveznosti in si privoščite več počitka. Bodite pozorni na začete stvari in poskrbite zase.

Za Bika je dobro obdobje za načrtovanje in začetek dolgo odlašanih afer. Morda boste doživeli več dolgčasa, kot bi si želeli, vendar na to gledajte kot na mir in čas, ki vam je dan za pomembne stvari, ki prihajajo čez mesec.

Škorpijoni bodo veseli sreče in uresničenih načrtov, če bodo na dogajanje gledali pozitivno. Trenutno ste v tranziciji in povsem razumljivo je, da se počutite izgubljeni med pričakovanji in uresničenimi načrti. Naj vam čas da odgovore in ne dovolite, da si jih domišljija izmisli. Naredi, kar moraš. Ne nehaj! Upočasnite, če morate, vendar se premikajte naprej in le tako boste prišli, kamor želite.

Ribe bodo uživale v miru in harmoniji na osebni ravni. Zbirajo lahko rezultate svojega dela zadnjega meseca.

Devicam bo Merkur prinesel motivacijo in moč za reševanje primerov in nalog. Ne izgubljajte časa v samopomilovanju in malenkosti, ampak uživajte v novih priložnostih, ki se vam ponujajo.

Vsem lepo, mirno in uspešno obdobje,

astrologinja Veneta Mateva

Najresnejša natančnost je dosežena pri osebni napovedi. Naša astrologinja Veneta Mateva se lahko sreča z vami in si podrobno in poglobljeno ogleda vašo astrološko karto, da boste z več znanja in samozavesti stopili v jutrišnji dan. Lahko jo kontaktirate na ali prek

Njena nova astrološka knjiga »Življenje med karmo lune in poslanstvom sonca« je zdaj na trgu, poiščite jo v vseh knjigarnah.

Loading...